Bradley Cooper posuđuje glas Rocket Raccoonu

Piše: tonymelo

Glasine koje su kružile internetom pokazale su se istinitima. Bradley Cooper se pridružio superherojskoj franšizi Guardians of the Galaxy. Latino Review prvi je izvijestio, da je nedavno za Oscara nominiran glumac, u pregovorima s Marvelom kako bi posudio glas Rocket Raccoonu, u filmu kojeg će režirati James Gunn. Sada su glasine i službeno potvrđene što znači da je Cooper stavio svoj potpis na papir. Pretpostavlja se da ugovor nije vezan samo uz jedan film već da obuhvaća i moguće nastavke.

Cooper posuđuje glas stručnjaku za teško naoružanje Rocketu, koji se pridružuje herojskom timu odmetnika u kojemu se još nalaze: Chris Pratt kao Peter Quill, Zoe Saldana kao najsmrtonosnija žena u svemiru – Gamora i Dave Bautista kao stroj za ubijanje – Drax the Destroyer. Jedino još nepopunjeno mjesto u timu pripada svemircu Grootu koji izgleda kao drvo, a kojemu bi glas trebao posuditi Vin Diesel.

Interesantan izbor, s obzirom na to da Cooper do sada nema iskustva sa sinkronizacijom likova u ovako visokobudžetnim filmovima, ali je zato poznat zbog svoje sposobnosti mijenjanja naglaska. U kasnijim sezonama Aliasa koje su mu pripomogle u razvoju karijere, pričao je lažnim britanskim naglaskom što bi moglo biti od koristi u Guardiansima jer najnovija verzija Rocketa govori kokni narječjem. Gunn je bio vrlo izbirljiv pri odabiru pravog glasa za Rocketa jer ga opisuje kao “srce filma”.

Uz spomenut zvijezde u filmu će se pojaviti i Lee Pace, Michael Rooker, Karen Gillan, Djimon Hounsou, Benicio del Toro, John C. Reilly i Glenn Close.

Leave a Reply

Your email address will not be published.