Bradley Cooper glavna uloga u remakeu Vrane?

Piše: Deni Zgonjanin

 

Kao što smo prije najavili, remake gotičkog remek djela The Crow je u pripremi nakon što je odabran redatelj, Juan Carlos Fresnadillo. Sad dolaze vijesti kako se redatelj našao sa svojim favoritom za ulogu, Bradleyjem Cooperom te izjavio kako na sreću oba dijele sličnu viziju kako bi film i glavni lik trebali izgledati. Kad se tek počelo šuškati oko mogućeg remakea, glavni favorit za nasljednika Brandona Leeja je bio Mark Wahlberg, što je iz nepoznatih razloga propalo. Po meni i bolje…

Wahlberg je bolji glumac nego što ljudi žele priznati, ali jednostavno nema tu karizmu po meni dok je Cooper malo bolji izbor, ali svejedno nisam baš prezadovoljan odabirom. Cooperov nastup naravno još nije siguran, ali se bojim da je Cooper više izbor studija iza filma nego redatelja zbog Cooperove isplativosti na box officeu zadnjih par godina.

Početak snimanja je zakazan za jesen, a za one koji slučajno ne znaju, originalni film iz 1994. je ekranizacija popularnog stripa Jamesa O’ Barra koji govori o rokeru i njegovoj djevojci koje ubija banda, nakon čega roker ustaje iz mrtvih kako bi osvetio sebe i svoju ljubav… Ukratko priča o osveti koja je puno više od toga….

Leave a Reply

Your email address will not be published.