Bradley Cooper baca se u antiterorističke vode kao Mack Bolan

Piše: Ana Kuić

2

Nakon The Hangover triologije, Bradley Cooper i Todd Phillips odlučili su zajedno pokrenuti produkcijsku kuću pri Warner Brosu. Online magazin Deadline izvijestio je da su Cooper i Phillips otkupili prava na seriju knjiga Dona Pendletona o anti-terorističkom operativcu Macku Bolanu te planiraju snimiti film s Cooperom u glavnoj ulozi. Phillips će biti zadužen za redateljsku palicu, a pisac nastavka Avatara Shane Salerno naći će se u ulozi scenarista.

Pendleton je iza sebe ostavio 38 knjiga o Macku Bolanu koje su objavljene u razdoblju od 11 godina, a nadzirao je i grupu ghostwritera čiji je zadatak bio napisati 2 knjige mjesečno u vrijeme kada je serija knjiga bila na vrhuncu popularnosti. S obzirom na brojnost materijala, ekranizirana priča o Bolanu najvjerojatnije će biti trilogija. Ovo će biti prva akcijska franšiza za Coopera nakon uloge u akcijskoj komediji The A-Team  koja nije bila dovoljno unosna da bi se snimio nastavak.

The Wrap je prošli tjedan izvjestio da su Cooper i Phillips otkupili prava i na A Thousand Pounds of Dynamite Adama Higginbothama, stvarnu priču o događaju iz 1980. godine kada je na drugom katu kasina u Nevadi pronađena bomba i poruka iznuđivača. Ovaj dvojac također radi i na projektu pod nazivom Arms & the Dudes na kojem će se Phillips također naći u ulozi redatelja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.