Brad Furman režira ’Bigger’

Piše: tonymelo

brad-furman-bigger

Redatelj Brad Furman ima novi projektu planu. Zadnji film na kojemu je radio, Runner, Runner (što su naši ingeniozni prevoditelji preveli kao Kockanje), dolazi u naša kina idućeg četvrtka, a Furman je već potpisao ugovor s kojime se obavezao da će napisati scenarij i režirati film imena  Bigger. Priča koju će pokušati ispričati pratiti će živote dvojice braće, Joea i Bena Weidera koji su praktički izmislili bodybuilding.

Joe je kreirao jedno od najprestižnijih natjecanja u tome sportu pod nazivom Mr. Olympia, a poznat je i po tome što je bio mentor mladome Arnoldu Schwarzeneggeru. Zajedno je s bratom osnovao Međunarodnu federaciju bodybuildera. S obzirom na to da su braća odrasla u siromaštvu kao sinovi židovskih izbjeglica, te da su svoje carstvo sagradili ni iz čega, čini se da će ovo biti jedna srcedrapajuća priča o  američkom snu i najboljoj zemlji na kugli zemaljskoj. Oscar mu se definitivno smiješi. Biografije braće Weider –Brothers of Iron, poslužiti će kao inspiracija za film.

Osim što radi na spomenutm projektu, Furmanovo ime se povezuje i s režiranjem dvodijelne pilot epizode dramske serije Private.

Leave a Reply

Your email address will not be published.