Braća Nolan neće biti uključeni u buduće filmove o Batmanu

Piše: Tena Strahinec

nolan

Nolanovu Batman trilogiju i Čovjeka od čelika (izv. Man of Steel) povezuje priča koju su osmislili Christopher Nolan i David S. Goyer, momci koji stoje iza scenarija sva tri Batman filma koja su napisali zajedno s Nolanovim bratom Jonathanom (osim Batman Begins). No, kako se klupko pod nazivom Batman V Superman odmotava, glavne uloge preuzelo je bračni par Snyder, Zack i Deborah, dok za to vrijeme braća Nolan plaču u WC-u kontemplirajući o svojim životima i vremenima koja su minula. Šalu na stranu, Jonathan je objasnio situaciju izjavivši: „Obožavam te dečke, moj brat je bio uključen u Čovjeka od čelika sa Zackom i Davidom… No, osjećam kao da je to poglavlje za nas završeno.“

Warner Bros. očito drži Snydera dovoljno sposobnim da nadgleda i upravlja cijelim filmom (kao i oba Justice League filma), dok se Nolanovi spremaju za nove filmske izazove.

Kad smo kod BVS, čini se da nam teaser trailer dolazi prije nego što smo mislili – ove jeseni, dok film stiže 25. ožujka 2016., a pod glavnim reflektorom trailera naći će se Batman.

Leave a Reply

Your email address will not be published.