Billy Crystal kao domaćin Oscara?

Piše: Vedrana Vlainić

U roku od tjedan dana, osamdeset-četvrta dodjela nagrade Oscar. izgubila je i producenta i voditelja. Naime, zbog nezgodnog lapsus lingue prilikom promocije filma Tower Heist, kojime je poručio da su probe „za pedere“, Brett Ratner povučen je sa mjesta producenta prijenosa dodjele Akademijine nagrade. Već dan kasnije, najavljeni voditelj Eddie Murphy također je odlučio otići, iz lojalnosti prema svom „kreativnom partneru“.

Zamjena za Ratnera odmah je osigurana u liku Briana Grazera, a Murphyja je umalo zamijenio koji od Muppeta da se organizacijska ekipa nije dosjetila već provjerene kombinacije i potegla za rukav Billyja Crystala. Crystal je vodio Oscare već osam puta i najsigurniji je izbor nakon prošlogodišnjeg debakla, koji je, ako ništa, iskusan zabavljač koji će znati napraviti solidan show. U svakom slučaju, Akademija se sigurno nada da će sada napokon zaustaviti negativne natpise.

E sad, ukoliko se Crystal i Grazer savladaju od rasističko/spolno/vjersko uvredljivih izjava u narednih nekoliko mjeseci, ovo je postav u kojem se vidimo 26. veljače 2012. godine.

2 komentara za “Billy Crystal kao domaćin Oscara?

  • maxima says:

    ko da vode ne znam što. akademija. pih. 😀

    to sve FAK može pokrit’ bez po’ problema, jesu više zakomplicirali.

  • Izabela says:

    lajk na komentar!:) ne mogu reć da se ne veselim cristalu, al- zar opet? no dobro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.