Bill Murray iskasapio Ghostbusters 3

Piše: Jelena Djurdjic

O trećem nastavku Ghostbustersa se priča vjerojatno od kako je prvi dio snimljen. U posljednje vrijeme činilo se da se krenulo sa mrtve točke, Sigourney Weaver je nešto rekla kao ona bi bila zainteresirana, ali ako i samo ako Murray igra Venkmana. To je Dan Aykroyd čuo, ili mu je neko rekao, i zajedno sa Haroldom Ramisom, kolegom iz originalne postavke, kreće pisati scenarij. Scenario je gotov i oni ga šalju Billu. I tu dolazi do obrta.

Kako prenosi The National Enquirer, Bill dobija scenarij. Bill čita scenarij. Bill ga na djeliće sjecka. Bill ga ponovo pakira u kutiju i vraća poštom Aykroydu sa porukom: “No-one wants to pay money to see fat, old men chasing ghosts.”

Jedan komentar za “Bill Murray iskasapio Ghostbusters 3

  • Danijel.82 says:

    Koliko god voljeli Ghostbusters, stari, dobri Bill je poslao odličnu poruku, a sigurno je i da nam nije potrebno da gledamo i “paradiranje” neke mlađarije, koja bi bila neizbežna podrška originalnoj postavi. Pih, neka ostave taj serijal onakvim kakav jeste. Iskreno, uvek se obradujem kad saznam info da se pripremaju nastavci meni dragih franšiza, ali nekad je ipak potrebno ne insistirati na realizaciji u nedostatku kvalitetnog scenarija.

Leave a Reply

Your email address will not be published.