‘Beverly Hills Cop’ serija je mrtva, živio ‘Beverly Hills Cop’ film!

Piše: tonymelo

Ako redovito pratite FAK, vjerojatno ste pročitali vijest o tome da se snima Beverly Hills Cop serija koja se trebala emitirati na CBS-u. Nažalost ili, zlobnici bi rekli, nasreću, projekt je propao.

Na početku godine CBS je odobrio razvoj pilot epizode koja je trebala pretvoriti filmsku franšizu Eddieja Murphyja, Beverly Hills Cop, u TV seriju. Serija je trebala pratiti Brandona T. Jacksona (Tropic Thunder) kao Aarona Foleya, sina neslavnoga detektiva Axela Foleya kojeg smo imali priliku upoznati u filmu. Murphy i Judge Reinhold su se također pojavili u pilot epizodi no ni to nije bilo dovoljno da serija dobije prolaznu ocjenu. Napori da se Beverly Hills Cop emitira na nekoj drugoj televizijskoj kući također su propali.

No nije sve tako crno. Kreator The Shield serije, Shawn Ryan, koji je režirao pilot epizodu i koji je trebao biti zadužen za upravljanje projektom u slučaju uspjeha nedavno je tweetao da je Paramount odlučio snimiti još jedan Beverly Hills Cop film. Razvoj na projektu je već započeo, ali se još uvijek ne zna da li će se film bazirati na ideji iz serije ili će biti nešto u potpunosti drugačije.

Na kraju možemo napomenuti da su prva tri filma ukupno zaradila 735 milijuna dolara širom svijeta te da je prvi film bio nominiran za Oscara u kategoriji Best Original Screenplay davne 1985. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.