Besplatna filmska radionica na Danima hrvatskog filma

Piše: Deni Zgonjanin

Dame i gospodo, Dani hrvatskog filma i Blank_filmski inkubator vam pružaju jedinstvenu priliku da ostvarite svoje snove! Naime u sklopu ovogodišnijh 21. Dana hrvatskog filma će se održati besplatna filmska radionica, od 17. do 19. travnja, na koju se mogu prijaviti svi od 18 pa do 33 godine (zašto baš 33 ne znam). Intenzivna radionica za 12 polaznika trajat će tri dana uz tri mentora od 10 do 19 sati.

Na radionici će se razvijati ideje za film i demonstrirati rad s najsuvremenijom profesionalnom opremom (HD kamere, usmjereni mikrofoni, mikseta), a prema najboljim scenarijima snimat će se kratki filmovi od kojih će se pak najbolji  prikazati u Kinu SC u sklopu projekcije nagrađenih filmova 21. DHF-a.

Da biste se prijavili, morate poslati ispunjenu prijavnicu, zajedno sa sinopsisom kratkog filma (maksimalno jedna stranica) na radionicadhf@gmail.com do 1. travnja 2012. Sudionici će biti odabrani do 3. travnja te mailom obaviješteni o izboru (ili ne izboru). Eto, što više reći nego olovku u ruke i prionite na pisanje Vašeg prvog filma!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.