Benicio Del Toro u novom Star Treku?

Piše: Deni Zgonjanin

Pojavila se glasina da bi glavni negativac u novom Star Treku mogao biti Khan, kojeg bi ukoliko je to stvarno istina trebao utjeloviti Benicio Del Toro. Vijest još nije potvrđena od strane redatelja J.J. Abramsa, no fanovi serijala su oduševljeni mogućnošću zato jer je većini lik ostao u pamćenju kao jedan od najboljih negativaca u tom svijetu.

Koliko god fanovi hvalili izbor negativca, toliko i negoduju zbog izbora njegova tumača – Benicia Del Toroa. Zašto? Ne znam… Nisam pratio serijal sve do posljednjeg filma pa nemrem sa sigurnošću utvrditi zašto, no moram priznati da Benicia kao glumca obožavam i ne vidim zašto se ne bi okušao. Mislim, ako je Eric Bana uspio kvalitetno odraditi svoj posao u zadnjem filmu, ne vidim razlog za negodovanje izborom Del Toroa, koji je po meni puno kvalitetniji glumac…

Jedan komentar za “Benicio Del Toro u novom Star Treku?

  • vanja says:

    mislim da sam negdje danas pročitala da del Toro ipak neće. nisam sigurna, no ja se isto ne bih bunila, jer generalno govoreći volim del Tora. i banu, da, oba ih mogu gledati u svačemu … (kud nisam barem upratila gdje sam tu vijest pročitala … ili sam ju sanjala)

Leave a Reply

Your email address will not be published.