Ben Whishaw postaje Freddie Mercury

Piše: Ana Kundid

ben-whishaw

Godinama je Sacha Baron Cohen bio povezan sa biopicom o frontmenu popularnog Queena, sve dok između sudionika projekta nije došlo do kreativnih neslaganja. Od tada je sve krenulo nizbrdo, a čak je i samo snimanje bilo pod ogromnim upitnikom.

Čini se da su sa odabirom Bena Whishawa kao novog Freddija, stvari ponovno krenule uzlaznom putanjom. Whishaw je prošli mjesec prošao kasting i čini se najizglednijim kandidatom za ulogu karizmatičnog Mercurija.

Kako promjene nikada ne dolaze same, biopic je dobio novog redatelja – Dextera Fletchera. Nadamo se da će dugoiščekivani početak snimanja što prije ugledati svjetlo dana i omogućiti obećavajućem holivudskom talentu, Benu Whishawu, da oživi velikog umjetnika i tako još jednom zasjaji u glavnoj ulozi.

2 komentara za “Ben Whishaw postaje Freddie Mercury

  • danijel.82 says:

    Ma, ne trebaju ovo ni snimati ako žele da cela priča o Fredieu bude “ušminkana”. Mislim, svi znamo kako je završio slavni frontmen Queena, a jedna od novih vesti jeste i da neće biti prikazani njegovi zadnji dani u životu. Inače, Baron Cohen je želeo da potpuno autentično predstavi Freddiea, uz sve kontroverze ličnosti, ali to su ostali članovi grupe odbili. Navodno, time bi se narušilo dostojanstvo u očima fanova i sl.

  • Vanja says:

    Treba vidjeti na Gigwiseu tko je sve bio u opciji i samo reći, odličan izbor.
    Ajme. Zamisli Dominic Cooper kao Freddie. Blasfemija.

Leave a Reply

Your email address will not be published.