Ben Stiller se vraća u `Zoolanderu 2´

Piše: Ivo Skocic

zoolander_two

Ekipa sa portala comingsoon.net je uhvatila Bena Stillera za intervju nakon reprizne projekcije, njegove hit-komedije iz 2001. godine o supermodelu Dereku Zoolanderu, i iskoristili su tu priliku da javnosti daju pokoji detalj o nastavku:

„Definitvno bi se moglo dogoditi. Samo se još nisu složile sve kockice, ali postoji scenarij na kojem smo radili Justin Theroux i ja koji nam se jako sviđa, i samo je pitanje otkrivanja pravog načina. Za mene i za ljude koji su veliki fanovi prvog fima, želim se uvjeriti da ga radimo na način koji nam se sviđa, a za to treba puno složenih kockica.“ Rekao je za njihov portal ranije jučer.

Dodajmo još da je izjavio kako to neće biti njegov idući projket kao redatelju, jer se nada režiranju još nečega gdje neće imati glavnu ulogu, ali je prethodno izjavio da bi volio vidjeti Therouxa u redateljskoj stolici.

Stillerov idući projekt je nešto više od njegovog tipa komedije, epska drama (ako postoji takvo nešto) The Secret Life of Walter Mittyja, koja govori o običnom čovjeku koji bjeg iz svakodnevnice pronalazi u svijetu mašte, koji u domaća kina stiže 9.1.

Leave a Reply

Your email address will not be published.