Ben Stiller o budućim projektima…

Piše: Deni Zgonjanin

Ben Stiller je u intervjuu povodom promocije svojeg posljednjeg filma Tower Heist progovorio o svojim nadolazećim i dugoočekivanim projektima. Trenutno snima komediju Neighborhood Watch, zatim bi trebao odraditi dva projekta kao redatelj, The Secret Life of Walter Mitty i The Mountain, no ono što nas najviše zanima jest nastavak Zoolandera kojeg Stiller planira ugurati između dva redateljska projekta.

Scenarij je navodno gotov, napisali su ga Stiller i Justin Theroux, a radnja bi se trebala odvijati deset godina poslije prvog dijela, u Europi gdje je Derek otvorio svoju “školu za djecu koja ne mogu čitati dobro”, koja iz zasad nepoznatih razloga biva uništena i time Dereku na vrat natovari jednog od učenika iste… Zvuči dobro…

Osim toga, Stiller se dotakao i 3. nastavka Night at the Museum franšize, koji će se definitivno snimati zato jer je smislio dobru ideju za radnju… Iako to baš i nije dobra vijest, ova iduća definitivno jest –  Little Fockers je posljednji nastavak još jedne njegove franšize, započete sa Meet the Parents. Upitan o mogućnosti snimanja novog nastavka, Stiller je (srećom!) odgovorio da nema nikakvih planova vezanih za tu franšizu više… Hallelujah!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.