Ben Affleck pridružuje se ekipi Velikog Gatsbyja

Piše: Koraljka Suton

Sve se čini kako će redatelj i glumac Ben Affleck zaigrati u već puno puta spominjanoj filmskoj adaptaciji F. Scott Fitzgeraldovog klasika The Great Gatsby. Ulogu Toma Buchanana lovio je Bradley Cooper (The Hangover, Limitless) no režiser Baz Luhrmann (Romeo i Julija, Moulin Rouge, Australija) iz nekog je razloga pikirao baš Afflecka.

Taj glumac upitnih sposobnosti time će se pridružiti zvjezdanoj glumačkoj postavi koju čine Leonardo DiCaprio kojem je pripala naslovna uloga, Carey Mulligan koja će uskočiti u cipele Tomove žene i Gatsbyjeve velike ljubavi Daisy Buchanan te DiCaprijev bestač Tobey Maguire koji će tumačiti pripovjedača i Daisyinog rođaka Nicka Carrawaya.

Ne preostaje nam drugo doli nadati se da će Affleck biti dorastao zadatku…I da će ovaj Luhrmannov film biti barem malo stilski suptilniji od njegovih ranijih uradaka.

2 komentara za “Ben Affleck pridružuje se ekipi Velikog Gatsbyja

  • Izabela says:

    Baš me zanima kako će izgledati nova verzija. Stara je podosta kritizirana, iako sam se ja zaljubila kad sam prvi put gledala. Na popisu mi je recenzija, ali će pričekat da pročitam knjigu.

  • Koraljka Suton says:

    Da, i mene jako zanima. Doduše, nisam niti jednu ekranizaciju gledala, samo sam knjigu čitala. Ali ono, moram priznati da malo jesam skeptična – koliko god ja voljela Baza, nekako mi se njegov stil ne čini ‘primjerenim’ za ovu priču. Kao što rekoh, premalo suptilnosti (što super funkcionira u Moulin Rougeu ili Romeu i Juliji ali u Gatsbyju? Ne znam, ćemo da vidimo).

Leave a Reply

Your email address will not be published.