Ben Affleck pregovara oko uloge računovođe

Piše: tonymelo

ben-affleck

Gone Girl u naša kina dolazi tek sljedeći tjedan, a Ben Affleck već je pronašao novi projekt na kojem bi htio raditi. Variety nam donosi vijest kako glumac trenutno pregovara oko preuzimanja glavne uloge u trileru The Accountant, filmu koji će pratiti uglađenog i nježnog računovođu koji u slobodno vrijeme radi kao plaćeni ubojica.

Projekt se u razvojnom stadiju nalazi već godinama, a izvorna je ideja bila da glavnog lika glumi Will Smith, dok se režije trebao prihvatiti naš omiljeni alkoholičar, antisemit i ženomlatac, Mel Gibson. Ipak, Warner Bros. je odustao od te ideje, te se najizglednijim kandidatom za redatelja čini Gavin O’Connor (izvrsni Warrior). Affleckov raspored čini se pretrpanim (snima Batman v Superman: Dawn of Justice i Justice League, te planira režirati dramu Live by Night), pa se postavlja pitanje hoće li pronaći vremena za još jedan projekt.

Premda mi se ovakvi filmovi čine primjerenijim za glumce poput Jasona Stathama i Dwaynea Johnsona, nadam se da će Affleck uspješno ugurati The Accountanta u raspored, pa da možemo vidjeti kako se snalazi u ulogama ovakvog tipa.

4 komentara za “Ben Affleck pregovara oko uloge računovođe

 • Sven Mikulec says:

  Nakon The Town i Gone Girl, svađat ću se s kim god – Affleck zna biti vrlo dobar glumac.

 • tonymelo says:

  Nisam napisao da je loš glumac, nego da nisam naviknuo na Afflecka u ulogama u kojima glavni lik preko dana glumi dadilju, zubić vilu, nespretnog računovođu, a preko noći se pretvara u profesionalnog ubojicu.

  Još od Daredevila i Gigli je poznato da je Affleck glumac svjetske klase. :)

 • Sven Mikulec says:

  Nisam se ja ni osvrnuo na tvoj komentar, nego više tražim bojišta po internetu i branim Flekija čak i kad ga nitko ne dira. 😀

 • jelena says:

  u sličnom sam raspoloženju. tako mi je legao u gone da mu i sladunjavi argo opraštam

Leave a Reply

Your email address will not be published.