Ben Affleck postaje novi Batman

Piše: Sven Mikulec

Kakva vijest za dočekati me u ovo “rano” jutro. 17. srpnja 2015. godine, rame uz rame Henryju Cavillu u ulozi Supermana, u Batmanovom odijelu gledat ćemo – Bena Afflecka.

“Ben nam donosi zanimljivu protutežu Henryjevom Supermanu. Glumački je sposoban stvoriti slojeviti portret čovjeka starijeg i mudrijeg od Clarka Kenta, čovjeka koji nosi ožiljke dugovječnog borca protiv zločina, ali zadržava šarm koji svijet vidi u milijarderu Bruceu Wayne”, objavio je redatelj nadolazećeg spektakla, Zack Snyder, dodajući da jedva čeka da radi s Affleckom.

Affleck je 2003. utjelovio još jednog stripovskog junaka. Kritike Daredevila bile su iznimno obeshrabrujuće, ali s njegovom glumom to i nije imalo previše veze. Studio je tražio jako, iskusno ime i to je i dobio. Nadam se samo da će Fleki ovo shvatiti najozbiljnije dosad i u tome vidjeti priliku da dokaže da, uz nadahnuto napisanu ulogu, može biti jednako dobar glumac kao što je redatelj.

Fanovi, da čujemo vaše razmišljanje. Jeste li razočarani?

9 komentara za “Ben Affleck postaje novi Batman

 • Gjuro says:

  Ova slika gore govori sve. 😀

 • francion says:

  Breaking news 😀 spavajte kraće

  Bojim se nove Kluni katastrofe

 • Gjuro says:

  Mislim da bi perspektivnija kombinacija bila Affleck režiser, a Snyder Batman.

 • DS says:

  lol na snyder – affleck zamjenu

 • Organic_Shadow says:

  Affleck bi mogao biti odličan, međutim mene je više strah za režiju i scenarij, jer su se Snyder/Goyer ovdje pokazali već i nije bilo dobro… 😉

  #Batffleck 😉

 • Jure Maleš says:

  clooney je dobar glumac, a uhvatila ga je nesreća da glumi u schumacherovom batmanu. isto tako, ne krivim afflecka za poraz daredevila. film je bio loš generalno gledano.
  ne sumnjam da affleck može izvući iz sebe mračnog i predanog batmana, i to bez potrebe za bear-growlanjem koje je bale koristio… poslije odgledanog towna popravila mi se slika o njemu
  optimističan sam, bar nije ulogu dobio orlando bloom

 • Matea Rebrović says:

  Sad znam zašto mi je Batman uvijek bio najmanje drag. Ženska intuicija ne vara! Želim da Batman umre u tom filmu.

 • Organic_Shadow says:

  @Matea
  Pričekaj Justice League film, mislim da će ti se želja ispuniti :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.