Barrymore i Murphy najmanje isplativi

Piše: Izabela Laura

Forbes je zavirio u račune 40 najplaćenijih holivudskih glumaca i glumica te doznao tko to od njih baš i nije zaslužio svoje mlijune. Izračunavši koliko se na svaki uloženi dolar u glumca /glumicu dolara vrati studijima, Forbes je dobio apsolutnu pobjednicu kojoj nitko s liste nije bio ni blizu. Dame i gospodo, Drew Barrymore, zvijezda Charliejevih anđela i Nikad se nisam poljubila, omiljena američka slatkica na kojoj studiji zarađuju 40 centi po svakom dolaru uloženom u nju. Da, dobro ste pročitali, čak 40 centi! A jadni Eddie Murphy s čak 2,7$ zauzima drugu mjesto, što ga, ako ništa drugo, barem ne čini najgorim izborom za studije.

U izračun su ubrojeni filmovi u zadnih pet godina koji su izašli do 1. svibnja 2011., a Drew je naštetilo to što nije ubrojan njezin film iz 2009., Njemu baš i nije stalo, jer Drew u tome filmu ipak nije bila glavna zvijezda.

Nakon Eddieja, slijede Will Ferrell ($3.50), zatim Reese Witherspoon ($3.55), Denzel Washington ($4.25), Nicolas Cage ($4.40), Adam Sandler ($5.20), Vince Vaughn ($5.20), te Tom Cruise ($6.35), kojega je premašila njegova bivša supruga Nicole Kidman, i to za punih 35 centi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.