Bale je gotov s Batmanom: Nemojmo biti pohlepni

Piše: tonymelo

Fanovi Batmana koji su gajili nadu u povratak Christiana Balea na velika platna kao najboljeg živućeg detektiva, nemaju razloga za slavlje. U intervjuu za Entertainment Weekly, Bale je potvrdio da nema namjeru ponovno glumiti Batmana.

Glasine o tome da će Christopher Nolan nadgledati snimanje Justice Leaguea – DC-jeve verzije Avengersa – s Christianom Baleom koji će reprizirati ulogu Bruce Wayna pokazale su se neistinitima. Cijela ta priča od samog se početka činila prilično nategnutom s obzirom da je Nolan više puta istaknuo da njegova The Dark Knight trilogija nije povezana ni sa jednim drugim projektom koji bi Warner Bros mogao imati u planu.

„Imali smo nevjerojatnu sreću koja nam je omogućila da snimimo tri filma. To je dosta. Nemojmo biti pohlepni“, izjavio je Bale te nadodao: „Cris (Nolan) je uvijek govorio da želi snimati jedan po jedan film. Na kraju smo došli do toga, da smo sjedeći jedan pored drugog zaključili – napravit ćemo trećega. Kada smo snimili prvi dio nismo znali hoćemo li ikada doći do te pozicije, no cijela situacija se razvila tako kako se razvila te bi tako trebala i završiti.“

Za razliku od mnogih glumaca koji se nerado odvajaju od uloge koja ih na neki način obilježi, Bale je izjavio da nema nikakvih problema s time da netko drugi preuzme njegovu ulogu: „To je baklja koja bi se trebala prenositi s jednog na drugog glumca. Veselim se vidjeti što će netko drugi učiniti s likom.“

Vezano uz Justice Legue, Bale je potvrdio da postoji mogućnost da je film u razvoju, no on nema nikakva saznanja o tom projektu te nije ni na koji način uključen u njega. Trenutno je previše zaposlen radom na drugim projektima koji uključuju dva filma Terrencea Malicka, American Hustle Davida O. Russella i triler Scotta Coopera Out of the Furnace.

Leave a Reply

Your email address will not be published.