Autori ‘Sherlocka’ gostuju na Comic-Conu

Piše: tonymelo

Zahvaljujući velikom uspjehu kojeg je postigao u geekovskoj zajednici, potvrđeno je održavanje panela BBC-jevog Sherlocka na međunarodnom Comic-Conu koji će se održati u San Diegu krajem ovog mjeseca.

Brojni obožavatelji intenzivno iščekuju treću sezonu suvremene adaptacije Sherlocka Holmesa u obliku TV mini serije kreirane od strane Stevena Moffata i Marka Gatissa. U trećoj sezoni opet ćemo imati priliku gledati Benedicta Cumberbatcha u ulozi Sherlocka Holmesa i Martina Freemana kao Dr. Johna Watsona.

Raspravi na panelu neće se priključiti ni Freeman koji prezauzet snimanjem drugog i trećeg dijela Hobbita, ali ni Cumberbatch koji zbog brojnih obaveza jednostavno nema vremena tako da ne uviđam smisao ove vijesti. O seriji će govoriti producent Sue Vertue, Moffat i Gatiss. Pretpostavlja se da će se na Comic-Conu premijerno prikazati dio prve epizode treće sezone The Empty Hearse. Prvu epizodu ćemo na TV-u moći gledati u listopadu ove godine, dok ćemo na ostatak serije morati pričekati do 2014. godine.

Da ova vijest ne bi bila totalno bezvezna i promašena na kraju ću dodati trivijalnost koja nikoga ne zanima. Sherlock je prva serija u povijest kreirana od strane PBSa koja će imati panel na Comic-Conu. Ta-da!

Leave a Reply

Your email address will not be published.