Aronofsky priprema The Generala

Piše: Deni Zgonjanin

Redatelj Darren Aronofsky (The Wrestler, Black Swan) trenutno radi na epskom filmu baziranom na biblijskoj priči o Noi i njegovoj arki, gdje će glavnu ulogu imati Russel Crowe.  Iako film još nije gotov, izgleda da se šefovima Paramounta jako sviđa Aronofskyjev rad, jer su s njime već dogovorili i snimanje njegovog idućeg projekta – The General.

O Generalu nije još poznato ništa osim da se radnja vrti oko prvog američkog predsjednika, Georgea Washingtona, te da će scenarij za film napisati scenaristički par Adam Cooper i Bill Collage (Accepted, New York Minute). The Genral je film koji Aronofsky već duže vrijeme želi snimiti. Po naslovu je logično, ali možda ne i ispravno, pretpostaviti da će radnja biti smještena za vrijeme Washingtonove vojne službe u Američkom građanskom ratu.

Uz Generala Aronofsky priprema i jedan ZF projekt pod naslovom Human Nature. Kako je izlazak filma Noah zakazan tek za ožujak 2014. godine, možemo očekivati kako će proći još dosta vremena prije nego dobijemo neke nove i konkretnije detalje o The Generalu.

 

Autor vijesti: Filip “Ljubo” Jakovljević.

Leave a Reply

Your email address will not be published.