Arnold Schwarzenegger ponovno Conan Barbar

Piše: Valentino Bahun-Golub

Jadan Jason Momoa. Samo godinu dana nakon što je pomogao rebootat Conana, originalni Conan, Arnold Schwarzenegger i Universal Pictures su se dogovorili da rebootaju reboot, što stavlja Arnieja natrag u ulogu mišićavog ratnika.

Fredrik Malmberg i Chris Morgan će producirati re-reboot (Un-boot? Retro-boot?) – The Legend of Conan. Morgan će također napisati i scenarij. Ideja je da se uhvati korak s Schwarzeneggerovim starijim Conanom nakon njegovog herojskog uspona, čiji će jedan od izazova biti nošenje s godinama.

„To je onaj Nordijski Vikinški mitski tip koji je igrao ulogu kralja, ratnika, vojnika i plaćenika, koji je spavao sa više žena nego bilo tko, pred kraj svog životnog ciklusa. Zna da će ić u Valhallu, i želi otići u dobroj borbi“, kaže Malmberg.

Nastavak će direktno pratiti Conana Barbara iz ’82, ali će možda ignorirati nastavak iz ’84, Conan Razarač. Kaže Morgan, scenarist četvrtog nastavka Brzih i Žestokih, Wanted, Cellular i nadolazećeg Universalog epa 47 Ronin: „Mislimo da je ovo dostojan nasljednik originalnog filma. Razmišljajte o ovome kao Conanovim Nepomirljivima.“

Jedan komentar za “Arnold Schwarzenegger ponovno Conan Barbar

  • Kocka says:

    A u pm. Šta nema on preko 60 il tak nešt? Priča o Conanu je hebena ali to očito nitko ne zna iskoristit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.