Armie Hammer u pregovorima za ulogu u filmu The Lone Ranger

Piše: Koraljka Suton

Armie Hammer, glumac koji je utjelovio jednog od Winklevoss braće u Fincherovoj Društvenoj mreži (i čije je lice digitalno ‘prilijepljeno’ na ono Josha Pencea koji je uskočio u cipele drugog jednojajčanog blizanca) u pregovorima je za ulogu u filmu u kojem će mu lice biti djelomično – sakriveno. Naime, riječ je o filmskoj adaptaciji crtića The Lone Ranger u kojoj ćemo gledati svima (nam) omljenog Johnnyja Deppa kao Indijanca Tonta. Među filmofilima se šuška kako će prava zvijezda filma zapravo biti Tonto, stoga se potraga za glavnim glumcem navodno vrtila oko jedne bitne predispozicije: mogućnosti ostvarivanja dobre kemije s Deppom.

Režije filma prihvatit će se Gore Verbinski koji je s Deppom već radio na tri nastavka Pirata s Kariba, kao i na crtiću Rango, dok će scenarij napisati Justin Haythe (Revolutionary Road, The Clearing).

Usput budi rečeno, također je potvrđeno kako je Depp pristao na cameo ulogu u filmskoj adaptaciji nekoć popularne serije 21 Jump Street koja ga je krajem osamdesetih lansirala među zvijezde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.