’Ant-Man’ suzio izbor na dvojicu

Piše: Tena Strahinec

levitt-rudd

Kandidati za ulogu Ant-Mana su dvojica poznatih glumaca, simpatični Joseph Gordon-Levitt i Paul Rudd. Da, Paul Rudd je neobičan odabir jer je uglavnom pamćen po vrckavim ulogama iz komedija i humorističnih serija, a uz to se dosad još nije pojavljivao u Marvelovim filmovima (što ne mora biti loša stvar). Gordon-Levitt, koji je i službeno potvrdio ove pregovore sa studiom, stiže u Marvelovom nastavku Sin Cityja: A Dame to Kill for iduće godine, a njegov iščekivani Don Jon, film koji je zbog radnje izazvao velik interes gledatelja, u našim se kinima prikazuje u studenom. Rudda ćemo ovog prosinca gledati u filmu Anchorman 2.

Nabrijani Marvel ne uzima predah: Thor: The Dark World stiže u naša kina 7.11., iduće godine 4. travnja u SAD stiže Captain America: The Winter Soldier, Guardians of the Galaxy 1. kolovoza, a novi Whedonovi Avengersi (The Age of Ultron) tek 2015. godine, no nema potrebe za žurbom.

Ant-Man je u planu za 31. srpanj 2015., taman nakon što se oduševimo Avengersima (fingers crossed). Snimanje je uskoro u planu tako da ćemo ubrzo saznati tko će dobiti glavnu ulogu, a prije nego saznamo pitamo vas: JGL ili Paul Rudd?

Jedan komentar za “’Ant-Man’ suzio izbor na dvojicu

  • tonymelo says:

    Mala napomena. Prilično sam siguran da je Sin City Dark Horse, a ne Marvel.
    Koliko sam shvatio, Ant-Man će biti napravljen kao film bogat humorom. Znam da se pričalo da Simon Pegg radi na njemu. Tako da nijedan od njih nije loš izbor. Pogotovo ako će glumiti Scotta Langa, a ne prvog Ant-Mana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.