Animirani film i novi detalji nastavka ’Star Wars:Episode VII’

Piše: Ana Kundid

star-wars-rebels

Walt Disney Company  koja je prošle godine kupila Lucasfilm i najavila daljnje snimanje Ratova zvijezda, jučer je objavila kratak teaser za nadolazeću animiranu seriju Star Wars Rebels.

Tako je nakon objave završetka snimanja Star Wars: The Clone Wars na red stigla nova animirana televizijska serija. Radnja Rebala odvijat će u periodu od 20 godina između Epizode III i IV  i centrirana je oko grupe pobunjenika koji pružaju otpor Carstvu, a premijeru ćemo moći pogledati 2014. Godine. Kasting za davanje glasova je u tijeku,a pregovara se sa Freddie Prinze Jr.om, Davidom Oyelowom, Taylorom Grayom i još ponekim glumcima.

Zvjezdanim fanovima vjerojatno će ipak biti zanimljiviji novi detalji oko Star Warsa:Episode VII, filmskog nastavka snimanog gotovo 30 godina od zadnjeg, VI dijela. Naime, sin maestra Zvijezdanih ratova, Jett Lucas, u jednom je intervju iznio nekoliko detalja oko snimanja. Jett je otkrio da je njegov otac na spomenutom filmu počeo raditi čak godinu dana prije nego je Disney otkupio Lucasfilm. Isto tako, najavljeni redatelj J.J.Abrams svakodnevno je u dosluhu sa Lucasom koji kormilari čitavim projektom. Kakva će biti radnja novog nastavka popularnog filma Jeff, naravno, nije htio odati, no dao je do znanja da je vrlo zadovoljan onime što za sada zna.

Što se kastinga za Episode VII tiče, nema novih informacija. Zadnje što smo čuli je potvrda glumice Saoirse Ronan da je bila na audiciji i nepotpune glasine da će Benedict Cumberbatch utjeloviti negativca.

Cijeli razgovor sa Jettom Lucasom, kao i teaser za skorašnji animirani film, možete pogledati u nastavku:

Leave a Reply

Your email address will not be published.