Angelina Jolie pronašla idući redateljski projekt

Piše: Deni Zgonjanin

Nakon što je njen redateljski prvijenac In the Land of Blood and Honey dočekan prilično mlako kod nas, a i u svijetu, kritičari nisu očekivali novi redateljski projekt Angeline Jolie tako brzo, no vidi vraga, Anđela se već priprema za novi. Očito smatra da je pronašla posao koji ju trenutno više ispunjava od glume, što je više nego očito ako uzmemo u obzir kvalitetu iste u posljednjih desetak filmova.

Novi projekt je ekranizacija knjige Unbroken: A World War II Story of Survival, Resilience, and Redemption, koja nam opisuje nevjerojatnu istinitu priču o životu olimpijca Louisa Zamperinija.  On je 1943. sa svojim bombarderom pao u ocean, zajedno sa dvoje suboraca, te preživio 47 dana na pučini. Nažalost, iz mora ih je spasila japanska mornarica i poslala u koncentracijski logor, gdje je Zamperinija zapala sadistički ruka jednog japanskog vojnika.

Film će producirati Universal, koji je prava na životnu priču Louisa Zamperinija otkupio još 50-ih godina, kao i prava na knjigu, 2011. godine. Scenarij za film je prošao već nekoliko obrada, no te verzije nisu zadovoljile čelnike Universala, koji su nakon Anđelinog pristanka, odlučili unajmiti novog scenarista, Williama Nicholsona da zajedno sa redateljicom napiše novu verziju scenarija…

Jedan komentar za “Angelina Jolie pronašla idući redateljski projekt

Leave a Reply

Your email address will not be published.