Američki Sherlock pronašao Watsona tj. Watsonicu

Piše: Deni Zgonjanin

Obožavatelji Sherlocka Holmesa, bilo filmskog ili televizijskog, pripremite se! Nakon što smo prije nekoliko tjedana objavili vijest kako će Jonny Lee Miller glumiti Sherlocka u američkoj adaptaciji pustolovina slavnog detektiva, stiže nam vijest da je odabran i dr. Watson tj. Watsonica.

Naime, prvi put u povijesti ćemo kao dr. Watsona gledati ženu i to ne bilo koju, već Lucy Liu! Iskreno, ne znam što bih rekao… Iako mi je žao što je Lucy Liu pomalo pala u zaborav, grozim se pri samoj pomisli da bi povratak u centar pozornosti mogla ostvariti ulogom doktorice Watson. Mislim, ako žena utjelovi taj lik, nestat će ono stalno pitanje jesu li ili nisu ova dva detektiva pritajeni homoseksualci, što je u posljednje vrijeme donijelo dosta dobrih fora na filmu i televiziji te dašak originalnosti.  Naravno, osim toga sumnjam u uvjerljivost njenog portretiranja lika koji je uvijek služio kao protuuteg Sherlockovoj ekscentričnosti i lošim komunikativnim vještinama.

Budimo realni, kako itko može očekivati od Lucy Liu da glumi pametan lik, kad je najveći dio svoje karijere glumila uloge koje pršte seksualnošću, a ne inteligencijom? Još na se to dodajte onog mamlaza Millera, koji je anti reklama za karizmu? Strašno, strašno… Šteta uloženih para…

2 komentara za “Američki Sherlock pronašao Watsona tj. Watsonicu

  • denis says:

    isuse ne, meni je Lucy oduvijek bila PAMET + seksipil. tak da..

  • vanja says:

    nemam riječi. strahota. lucy liu na stranu – sve i da je uloga za žensko, nije ona tip za takvo što, jbg. watson ima ono što se zove karakter, lucy … pa lucy je lucy. bum-tras i uglavnom to.

    bez ozbira na kombinaciju, nemam lijepe riječi ni misli za ovakav projekt. ne. pljunite me ako promijenim mišljenje.
    zašto, o, zašto, sve što je lijepo ima ovakav kraj?!

Leave a Reply

Your email address will not be published.