All hail North Korea!

Piše: tonymelo

korea

Sjedinjene Američke Države napokon su shvatile da na ovome svijetu postoji samo jedna prava velesila, i ne, pri tome ne mislim na pred-financijskim-kolapsom-ekonomskom-krizom-gospodarskom-katastrofom-Rusiju, već na jednu i jedinu Sjevernu Koreju. Kim Jong-un i njegova je vojska hakera natjerala Sony da otkaže božićno prikazivanje komediji The Interview. Nakon što su zaprimili anonimne prijetnje o bombaškim napadima na kina koja odluče prikazati film, Sony je odlučio ne riskirati, otkazavši sve premijere, te trenutno razmatra mogućnost puštanja filma film preko Video on demand servisa.

No, da stvar bude gora, najvjerojatnije užasno priglupi The Interview, nije jedina žrtva. New Regancy studio se također ukakio pred strašnom moći vrhovnog vođe, te je otkazao adaptaciju grafičke novele “Pyongyang”, koja je trebala početi sa snimanjem u ožujku iduće godine. Priču o karikaturistu koji otputuje u Sjevernu Koreju kako bi radio na crtiću za djecu, a nedugo zatim bude optužen za špijunažu trebao je režirati Gore Verbinski, dok je glavna uloga bila namijenjena Steveu Carellu. Riječima Damona Wayansa Juniora: “čini se kako SAD stvarno ne pregovara s teroristima, sada jednostavno učini ono što zatraže.”

Što na cijelu ovu priču imaju za reći glumci, redatelji i ostatak hollwoodske kreme možete pročitati na njihovim Twitter računima:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.