Alex Pettyfer kao polovica međurasnog gay akcijskog dua

Piše: Vedrana Vlainić

MM-CB-03470

Lee Daniels negdje nam je u uhu kao redatelj kontroverzne Precious iz 2009. Dojam je ostavio i 2012. svojim sljedećim filmom Paperboy, a ove godine njegov The Butler je potencijalni igrač za sezonu nagrada, budući je natukao više od 100 milijuna dolara na domaćim (američkim) kino blagajnama.

Danielsu je krenulo i ovaj zanimljiv redatelj namjerava iskorisiti svoju novostečenu popularnost kako bi snimio zaista unikatan akcić.

Jedna od dvije glavne uloge već je otišla Alexu Pettyferu (s kojim je već surađivao u Butleru), a sam Daniels otkrio je osnovni twist cijele priče, koji bi trebao funkcionirati kao glavni šok efekt na kraju filma: Pettyfer i njegov partner su u biti topla braća. Zvuči kao zaplet koji bi možda bio jako kontroverzan prije 30ak godina, ali u današnje vrijeme veća bi fora bila da su likovi otvoreno gay od samog početka. U svakom slučaju, gay akcijski junaci su zanimljiva ideja i pozitivan odmak od klasičnih akcića koji su svoj mojo izgubili još tamo negdje sredinom devedesetih.

No, Daniels je pun samopouzdanja oko prvog američkog gay akcića i trenutno se planira posvetiti izazovu potrage za Pettyferovim crnim gay ljubavnikom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.