Aidan Gillen u nastavku `Maze Runnera´

Piše: tonymelo

aidan-gillen

Stiglo nam je nekoliko zanimljivih vijesti o castingu poznatih glumačkih imena. Aiden Gillen, poznatiji kao Littlefinger iz Igre prijestolja, glumit će se u nastavku Maze Runnera, John Slattery, kojeg znate kao Rogera Sterlinga iz serije Mad Man, pojavit će se u komediji Ted 2, dok su se Guy Pearce i Dominic West (The Wire) pridružili iznimno bogatoj glumačkoj postavi drame Genius.

Nakon što je The Maze Runner ostvario zadovoljavajuću zaradu prvog tjedna prikazivanja, Fox je odlučio na ubrzano snimanje nastavka. The Maze Runner: Scorch Trails u kina dolazi idućeg rujna, a THR nas izvještava kako je upravo Aiden Gillen odabran za ulogu glavnog negativca Jansona poznatijeg kao Rat-Man. Redatelj Wes Ball i glavna zvijezda prvog filma Dylan O’Brien surađivat će i na nastavku, a snimanje započinje idući mjesec.

Nastavak komedije o vulgarnom plišanom medi, već je krenuo u produkciju, ali to nimalo ne sprječava redatelja Setha MacFarlanea da angažira nove glumce. John Slattery pridružit će se Marku Wahlbergu, Liamu Neesonu, Morganu Freemanu i Amandi Seyfried u Tedu 2. Mila Kunis neće se pojaviti u nastavku, već će njezinu ulogu preuzeti gospođica Seyfried. Film u kina dolazi 26. lipnja 2015. godine.

I kao šlag na tortu, tu je vijest o tome kako će se dvojac Guy Pearce i Dominic West, pridružiti glumačkoj postavi drame Genius koju sačinjavaju Colin Firth, Jude Law, Nicole Kidman i Laura Linney. Film će pratiti odnos između romanopisca Thomasa Wolfa (Law) i urednika Maxa Perkinsa (Firth), s time da će Pearce glumiti F. Scotta Fitzgeralda, dok će West preuzeti ulogu Ernesta Hemingwayja. Snimanje započinje slijedeći mjesec u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.