Agent Coulson se vraća

Piše: Filip Jakovljević

SPOILER ALERT!!! Ukoliko još niste pogledali film The Avengers, a ne želite si pokvariti doživljaj, prestanite čitati SADA!

Na konferenciji za novinare i fanove, na Comic-Conu u New Yorku, Jeph Loeb je objavio povratak agenta Phila Coulsona iz Avengera. Ukoliko ste Avengere pogledali znate kakva je sudbina snašla Phila, te ga ne očekujemo u drugom nastavku (iako postoje glasine da je njegova smrt samo bila predstava kako bi superherojima došlo „iz dupeta u glavu“ (citiram našeg dragog izbornika) i kako bi se počeli ponašati kao tim), no ne brinite, ovom objavom nam Loeb nije spoilao nastavak Osvetnika, već je najavio povratak lika u TV seriji o organizaciji S.H.I.E.L.D.

Iako nije potvrđeno u kojem će se kapacitetu agent Coulson pojaviti u seriji (može biti samo u pilotu, može biti stalan lik), fanovi su ovu vijest primili vrlo pozitivno, pošto je Coulson kao lik postao vrlo popularan, iako originalno nije lik iz Marvelovih stripova. Očekivano, u ulozi će se opet naći glumac Clark Gregg.

TV seriju o S.H.I.E.L.D.-u producirat će Joss Whedon, Jed Whedon, Maurissa Tancharoen, Jeffrey Bell i Jeph Loeb, a nadgledati sveprisutni Kevin Feige.

Leave a Reply

Your email address will not be published.