`Age of Ultron´snima dodatnu akciju

Piše: tonymelo

andy-serkis-ultron

Čini se kako Disney nije zadovoljan s količinom akcije, razbijanja stvari i ljudi u nadolazećem Avengers: Age of Ultron filmu, te je zakazao dodatno dvotjedno snimanje u Londonu za idući mjesec. Što će nam dobra priča, misle si glavešine, kad možemo raznositi zgrade i automobile, snimati cool eksplozije i bespotrebne epske borbe između superjunaka u kojima, naravno, niti jedan civil ne strada jer je to ipak film s PG-13 rejtingom.

No, na stranu moja ogorčenost s Disneyjem koji uništava sve na što stavi svoje prljave korporacijske prste, objavljeno je par zanimljivih informacija vezanih uz Andyja Serkisa i njegov rad na Avengersima. Osim što će se uživo pojaviti na filmu, najvjerojatnije u ulozi Ulyssesa Klawa, starog neprijatelja Black Panthera, otkriveno je kako je sa svojom motion capture tehnologijom, pomogao oživjeti Hulka i glavnog negativca Ultrona. Radio je na Ultronovim fizičkim aspektima, s posebnim naglaskom na način kretanja.

A kad već spominjemo sve popularnijeg Serkisa, nije na odmet istaknuti da upravo njegov glas možemo čuti u nedavno objavljenom Star Wars traileru. Čim je trailer pristigao na bespuća interneta, počela su nagađanja tko je narator. Dio je fanova tvrdio da se radi o Benedictu Cumberbatchu, dok je ostatak pretpostavio da se radi o Maxu Von Sydowu. Čini se da su obje grupe bile u krivu, a mi smo bogatiji za jedno saznanje o Serkisovom liku. Ako je osjetio buđenje sile, mora da je Jedi ili Sith, a s obzirom na zlokoban način naracije, najvjerojatnije pripada mračnoj strani sile.

The Avengers: Age of Ultron u kina dolazi 01.05.2015. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.