Affleck režira pilot za ’The Middle Man’

Piše: Tena Strahinec

affleck-globes

Budući Batman, Ben Affleck, daleko je dogurao od razdoblja kad je snimao romantične komedije poput neslavne Gigli koja ima jednu od najgorih ocjena na IMDB-u ikad. Affleck trenutno režira kriminalističko-dramsku seriju pod nazivom The Middle Man, dok je zadatak pisanja scenarija pripao scenaristu Glennu Gordonu Caronu (Medium) koji će radnju smjestiti u Boston.

„Opisana kao klasična bostonska kriminalistička priča, radnja je smještena u 60ima i vrti se oko Rudyja MacAteera, FBI agenta koji je optužen za uništenje talijanske mafije i o njegovom pouzdanom informatoru, irsko-američkom gangsteru Mickeyju Floodu. MacAteerovi napori nehotice ojačavaju irsku mafiju te istovremeno počinje kršiti zakone kojih se dotad pridržavao.“

Zbog Affleckove posvećenosti ulozi i režiji Arga, The Middle Man je stavljen na čekanje, no uskoro počinje casting, a s njime stiže i više detalja i informacija o filmu. Očito nabrijan na mafiju i kriminalce, Affleck radi i na filmu o mafijašu Whiteyu Bulgeru koji će nositi naziv Whitey, al o tom potom. Njegov trenutno najočekivaniji i najkomentiraniji film među filmoljupcima je Batman vs. Superman koji stiže u srpnju 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published.