Affleck o Batmanu

Piše: Ivo Skocic

Superman-benaffleck

Dok se početak snimanja novog ultrasupermegahita Batman vs. Superman približava, Ben Affleck troši vrijeme na pričanje s novinarima sa raznoraznih blogova i/ili portala. Ovoga puta to je zadovoljstvo dobio Al Norton sa portala 411Mania.com. Donosimo najbitnije isječke iz intervjua:

 Al Norton: Sjećaš li se kad ti je prvi put bila predstavljena ideja o igranju Batmana, i je li bio tu neki tipping point u pravljenju odlike, trenutak kad si pomislio da ti to stvarno želiš?

Ben: U početku sam bio nevoljan, činilo mi se da ne pristajem u klasični kalup, ali kad mi je Zack [Snyder] pokazao koncept, kako je drukčiji od odličnih filmova koje su snimili Chris i Christian ali i dalje prati tradiciju, postao sam uzbuđen. Uvijek je zeznuto raditi nešto novo i dio uzbuđenja je to što postoji mogućnost da te iznenadi. Istina je da je ovo film i njegova je izvedba ono o čemu ovise glumci, i ja čvrsto vjerujem u Zackovu viziju.

 Al: CEO Warnera Kevin Tsujihara je rekao da će ova verzija Batmana biti „izmorena i iznošena i da već to činimo duže vremena“… Jesi li to ti ovako zamislio svoj lik, i možeš li nešto dodati sa strane Brucea Wayna?

Ben: Da, on je to prikladno opisao. Ne želim ići dalje niti išta dodavati jer želim imati mogućnost naglasiti ono što je novo u ovoj inačici tako što ću prirediti iznenađenje publici.

 Svakako, neće nas dugo držati u neizvjesnosti. A ako poželi, naša redakcija je uvijek spremna na jedan intervju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.