Affleck i Damon vraćaju `Project Greenlight´ na TV

Piše: Tena Strahinec

97990

Ben Affleck i Matt Damon odlučili su se baciti na produciranje još jedne sezone reality showa Project Greenlight koji je bio prikazivan 2001.-2003. dvije sezone na HBO-u te nastavio treću 2005. na Bravu. Serija će prikazivati nove redatelje koji moraju režirati film i sve probleme i izazove s kojima se susreću, zajedno s timom profesionalaca koji im pomažu.

Prema Afflecku, Project Greenlight je bio ispred svog vremena i zaključili su da je ovo dobro vrijeme da ga vrate, „sad kad je tehnologija u koraku s konceptom“. Damon se nadovezao nabrojiviši neke od imena koja su uspješno izašla iz tog showa: „Project Greenlight funkcionira – karijere su pokrenute i održane kao izravni rezultat ovog natjecanja. Pete Jones, John Gulager, Patrick Melton i Marcus Dunstan su samo od nekih koji su dobili priliku sudjelovati na velikim projektima u Hollywoodu, čime se Ben i ja jako ponosimo.“

Affleck i Damon radit će kao producenti, a istu ulogu imat će i na pilotu serije More Time With Family u kojoj će glavnu ulogu imati Alyson Hannigan, a hoće li dobiti green light saznat ćemo uskoro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.