Aaron Paul u razgovorima za `Better Call Saul´

Piše: Terezija Bjelajac

jesse-saul-breaking-bad-2

Walter White napustio nas je u Breaking Badu uz Badfingerov Baby Blue i sjetnu suzu u oku. Svi kojima je ova serija oduzela par noći, dana, mjeseci gledanja i čekanja, čekanja i gledanja, osjetili su hladnoću završene priče koja nas nemalo pronađe poslije kojekakve dobre knjige.

Ono čega su se svi ponadali bio je neki epski comeback Waltera i Jessea u kojem bi ponovo otvorili priču opstanka, životnih dilema i odluka. Ponekad je takve stvari pogrešno željeti jer mogu upropastiti originalnu priču svojom, nategnutom i praznom, kako je većina spin – offa završila. Better Call Saul  bit će djelo Vincea Gilligana, što je za sad dobra vijest svim fanovima i gledateljima da bi ovaj spin – off nesposobnog odvjetnika Whiteovih, Saula Goodmana, mogao nastaviti tamo gdje je Breaking Bad završio.

Bob Odenkirk ostaje u ulozi Saula, Jonathan Banks je killer grandpa Mike Ehrmantraut, a po zadnjim informacijama Aaron Paul se također vraća u projekt. Smišljen je kao prequel pa postoji mogućnost ponovnog viđenja Bryana Cranstona, ali sve je još u dogovorima. Ostavimo moguće divljenje i hejtanje do sljedećih informacija.

Leave a Reply

Your email address will not be published.