Aaron Paul i Juliette Lewis u obiteljskoj drametini ‘Hellion’

Piše: Sven Mikulec

0

Prošle godine je nezavisna filmašica Kat Candler na Sundanceu predstavila svoj kratki film pod naslovom Hellion (stari Zagrepčani bi preveli “fakin”). Ovaj projekt sada će biti pretvoren u dugometražni film s Aaronom Paulom i Juliette Lewis u glavnim ulogama.

Film producira ista ekipa koja stoji iza filmova Take ShelterMud, a 34-godišnja zvijezda Breaking Bada sama je javnosti otkrila detalje oko radnje:

Radi se o jednoj obitelji, o emocionalno odsutnom ocu koji pokušava samostalno odgojiti dvojicu dječaka jer je izgubio ženu u tragičnoj automobilskoj nesreći koja se dogodila godinu dana prije početka priče. Ja glumim tog oca koji pokušava odgojiti 10-godišnjaka i 13-godišnjaka. Starijem nedostaje mama, zapravo i nema oca jer ga nikad nema, pa dane provodi izvodeći gluposti, paleći automobile i slično. Čini se da će se njegovim primjerom povesti i mlađi brat, koji je sladak, mlad, nevin. Uskoro ga odvode i smještaju u sustav, jer kuća u kojoj odrasta nije baš dobro mjesto za odrastanje. Priča se ustvari vrti oko oca koji očajnički pokušava vratiti mlađeg sina i istovremeno pripitomiti starijeg. Prekrasna je to priča.

Nemamo pojma koga će glumiti Juliette, nadamo se ne pokojnu suprugu u flashbackovima. Teška drama? Da, ali s ovo dvoje u glavnim ulogama, imam filing da će već nekako biti podnošljiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.