5. Veliki filmski kviz u Studiju Smijeha

Piše: Sven Mikulec

2

U nedjelju, 23. veljače, održat će se novi Veliki filmski kviz.

Kao i dosad, družit ćemo se u Studiju Smijeha u zagrebačkoj Vlaškoj 92, a kviz će voditi naš stari prijatelj Goran Vugrinec Goc. Uz ponešto promijenjena pitanja i strukturu kviza, jedina veća promjena koju moramo uvesti je upad od 10 kuna, kako bismo kraj večeri ovaj put dočekali barem blizu pozitivnoj nuli. Dakle, za deset kuna, osim guštanja u kvizu, svaki posjetitelj dobit će po jednu srećku za filmsku lutriju s kul nagradama te grickalice na stolu, kako potreba za znanjem ne bi bila jedina glad koju će moći utažiti. :)

Peti po redu Veliki filmski kviz bit će sastavljen od dobro nam poznatih kategorija (Opće znanje, Prepoznaj film po pjesmi/razgovoru/fotografiji, Pogodi tko, Filmska pantomima), uz poneke prilagodbe i novotarije, a druženje će službeno početi u 20 sati. Molimo sve zainteresirane da 1) ispune elektroničku prijavu na dnu ove obavijesti i tako rezerviraju svoja mjesta na kvizu, i 2) dođu desetak minuta ranije u Studio, kako bi zauzeli željenu poziciju i izbjegli gužvu pred sam početak kviza.

Prijavite svoju ekipu odmah. Vidimo se dvajstrećeg!

Obrazac za prijavu:

Ime tima:

Broj članova tima:
 2 3 4

Kontakt Email:

Saznali ste za Veliki filmski kviz:

 preko poznanika putem Facebooka preko Studia Smijeha putem FAKa

ili

drugačijom metodom:

Imena i prezimena članova ili nadimci:

ps: prijava se smatra zaprimljenom ukoliko vam se javimo na ostavljeni mail unutar 24h!

Jedan komentar za “5. Veliki filmski kviz u Studiju Smijeha

  • FAK says:

    Tim Početnici prijavili ste se na kviz ali uporno ostavljate krivi mail te vam nemožemo odgovoriti na vašu prijavu. Uglavnom prijava je zaprimljena 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.