5. sezona ‘Communityja’: Donald Glover u samo polovici epizoda

Piše: Ana Kundid

Popularna serija Community nakon 4 snimljene sezone dobila je kultni status, autor serije Dan Harmon ponovno  se, nakon godinu dana odsustva, vraća na velika vrata, u najavi je 6. sezona, a tu je i snimanje filma. Po svemu zaključujemo da serija ima svijetlu budućnost, no vjerni fanovi Donalda Glovera mogli bi ostati uskraćeni za prisustvo svojeg miljenika.

Prema ugovoru s producentskom kućom Sony, Donald  bi trebao od najavljenih 13, glumiti u samo 5 epizoda nove sezone. Tako će simpatični Troy, tijekom eskiviranja nastave u Greendaleu, nastaviti graditi svoju muzičku karijeru kao Childish Gambino,  koji  je, ako je suditi prema broju pregleda  na YouTubeu, odlično priznat od strane publike. Oni koji su trenutno zabrinuti i strahuju nad Donaldovom glumačkom karijerom, vjerojatno su i njegovi najvjerniji fanovi  koji znaju da se ovdje radi isključivo o multitaskingu. Onima koji nisu upoznati s njegovom svestranošću, moramo spomenuti da je Donald , uza sve ostalo, i stand-up komičar, a u najavi je i njegov autorski sitcom za NBC.

Uz djelomično odsustvo Glovera, Community će novu sezonu započeti bez još jedne zvijezde, Chevyja Chasea, koji je odustao od projekta još prošle sezone nakon uzastopnih neslugasica s Harmonom.  Usprkos  spomenutom, nadamo se da će u novoj sezoni sjajna glumačka postava uz pomoć Harmona ponovno zablistati i definitivno nadvladati eventualnu zasićenost publike.

2 komentara za “5. sezona ‘Communityja’: Donald Glover u samo polovici epizoda

  • Ivo Skocic says:

    Ouch.
    Dobro, za Chasea mi je u jednu ruku drago jer mi je izuzetno iritantan i on i njegov lik u seriji, ali sta ce sada bit sa Troy and Abed in the Mooorning?

  • Sven Mikulec says:

    Raspada se serija od kraja druge sezone. Bez Chasea i Glovera, ne vidim smisao. Šteta, prve dvije sezone su bile divne.

Leave a Reply

Your email address will not be published.