’22 Jump Street’ dobio je novo pojačanje

Piše: Iris Vuksan

1

Iako su redatelji Phil Lord i Chris Miller završili prvi tjedan snimanja drugog  dijela filma 21 Jump Street, nazvan jednostavno – 22 Jump Street, čini se kako kastinzima još uvijek nije kraj. Naime, produkcija filma krenula je već krajem rujna, uz povratak glavnih zvijezda prvog dijela, Channinga Tatuma, Jonaha Hilla i Ice Cubea, te pridošlicu Amber Stevens. The Hollywood Reporter saznao je da se filmu priključio i mladi britanski glumac Craig Roberts, iako ističe da u ovom trenutku njegova uloga u filmu još nije poznata.

Prema scenariju koji su napisali Jonah Hill i Michael Bacall, 22 Jump Street počinje upravo tamo gdje je prvi dio završio – partneri Jenko (Tatum) i Schmidt (Hill) nastavljaju sa svojim tajnim zadatkom na lokalnom sveučilištu. Na poslu ovaj ludi dvojac biva odvojen – prvi se pridružio nogometnoj ekipi, a drugi je upao u umjetničku kliku, te moraju naći način kako riješiti slučaj i ostati prijatelji. Ice Cube će reprizirati ulogu policijskog kapetana Dicksona, dok će Amber Stevens tumačiti njegov ljubavni interes. Prema pisanju THR-a, Roberts bi trebao glumiti lika po imenu Spencer, ali se ne navodi kakva bi trebala biti njegova uloga. S obzirom da ima 22 godine, vrlo lako možemo zaključiti da će vjerojatno glumiti studenta.

21 JUMP STREET

Craigu Robertsu, rodom iz Walesa, posrećilo se kada je dobio glavnu ulogu u odličnom indie filmu Richarda Ayoadea iz 2010. godine – Submarine, u kojem je glumio petnaestogodišnjaka koji ima dva cilja u životu: izgubiti nevinost do sljedećeg rođendana i razdvojiti svoju mamu i njenog prijašnjeg ljubavnika, koji se ponovno pojavio u njenom životu. Nakon uloge u Submarineu, Roberts se primio i filmskog i televizijskog posla, pojavljivajući se u serijama poput Becoming Human i Skins. S najnovijom filmskom ulogom ponovno se našao u suradnji s Ayoadeom u njegovom filmu The Double, koji je nedavno debitirao u Torontu. Ove godine završio je sa snimanjem dvaju projekata – Neighbours, gdje glavne uloge tumače Seth Rogen i Zac Efron (u kojem Roberts glumi člana bratstva, po imenu Assjuice), te u komedijama Jolene: The Indie Folk Star Movie i Premature.

Za razliku od 21 Jump Streeta, koji je imao premijeru u ožujku, 22 Jump Street će zajedno s Neighboursima, A Million Ways To Die In the West Setha MacFarlanea i Sex Tapeom Jakea Kasdana biti dijelom iščekivanih ‘R-rated’ komedija sljedećeg ljeta, s datumom premijere 13. lipnja 2014. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.