„J. Edgar“ – kako će izgledati na ekranima?

Piše: Vanja

Među onima sam koji žedno očekuju novi projekt Clinta Eastwooda, J. Edgar, gdje legendu američke obavještajne službe i koječega drugoga glumi Leonardo DiCaprio. Warner Bros je na radost gledatelja pustio u promet zbilja obećavajući trailer  filma koji će zaigrati, ako ne lažu, već 9. studenoga. Pored DiCaprija, kojem su valjda duge godine trebale proći da se oporavi od baby-face efekta velikog Titanica te koji je posljednjih godina odradio neke zbilja velike uloge, u filmu ćemo vidjeti Naomi Watts, Josha Lucasa, Armieja Hammera (šansa da nešto i on napravi od sebe?) i Dame Judie Dench.

J. E. Hoover je sam po sebi valjda nepresušan izvor za medije, bilo knjige, bilo film, a osobno mislim da je Clint Eastwood pravi čovjek za palicu. Uz scenarij koji potpisuje Dustin Lance Black (Milk), vjerujem da ćemo dobiti izvrsnu priču o ovoj kontroverzi i misteriji američke moderne povijesti – od djetinjstva i (načina) uspona na vlast u ludim dvadesetima do pola stoljeća neupitne vladavine FBI-jem. (I svima koji su kročili američkim tlom… valjda…). Leonardo se, čini mi se, snašao … a filmu, nakon „Herearfter“, želim generalno – sve najbolje.

(Još da nisu stavili na početak „po istinitoj priči“, no ne budimo cjepidlake poput onih što urlaju zašto DiCaprio glumi Hoovera, a ne netko tko mu malo sliči. Zar to ima veze? 😀 )

 

2 komentara za “„J. Edgar“ – kako će izgledati na ekranima?

  • Deckard says:

    Jedino je šteta što macho kao stari Clint neće staviti ono zanimljivo iz pozadine u film (barem mi ovaj trailer ostavlja takav dojam) kao, recimo, da je dobri stari J. Edger volio ponekad obući i pokoju žensku haljinu, tek toliko da ostane u dodiru sa svojom nježnijom stranom.

  • Jelena Djurdjic says:

    iz trailera se vidi da ima poseban odnos sa majkom, razmenjuje značajne poglede sa nekim tipom, msm da bi bilo previše prošetati ga i u haljini

Leave a Reply

Your email address will not be published.