“Drive” čuda čini…

Piše: Vanja

Kako god mi (nam) se dopao Refnov “Drive”, neizbježno je primjetiti kakve gluposti ljudi čine, navodno neposredno vezane za ovaj uradak. Neki smo dan pročitali zbilja interesantnu vijest, a nova je još debilnija, god mislili da je to nemoguće.

Postoji li objektivan razlog zbog kojeg bi itko, osobito Tiger Woods, ikona golferskog svijeta, dobio hot-dog u glavu? Beat me… Naime, za vrijeme Frys.com Opena, velikog događaja u svijetu ovog dalekog, slabo plaćenog sporta, tip (neki Brandon Kelly…) je Tigera gađao sveameričkom prehrambenom jedinicom njemačkog podrijetla. U razgovoru s novinarima i objašnjavanju tog iznimno blesavog pothvata, Kelly je rekao kako voli Tigera i želi mu uspjeh u životu i radu, no gledajući “Drive” spucala ga je inspiracija i došao je na ideju da u svom životu mora učiniti nešto hrabro … nešto epskih razmjera. I onda odluči da je najbolji način za ostvariti takvo što – baciti hot dog na glavu jednog Tigera Woodsa. Čak je i prije hrabroga čina snimio sam sebe kako odmotava leteći obrok prije no što ga je lansirao prema svojoj meti.

Dati moronu rječnik u ruke ili ga hrabro i epski iscipelariti policijskom palicom (djelomično može proći k’o hot dog za orke…) Sreća, nismo svi kromanjonci pa ne mlatimo one što nas gađaju hranom.

Hrabro i epski je podbacio i u bacanju, dog je završio podalje igrača. Beware, gledatelji “Drive”-a. Tko zna na što će vas nagnati slijedeće jutro.

Postoji li kazna za glupost s predumišljajem?

Leave a Reply

Your email address will not be published.