Veliki filmski kviz, travanj: Sir ove strasti do nove pobjede, A Band Apart za korak prekratak

Piše: Sven Mikulec

4

Sinoć je u do zadnjeg mjesta ispunjenoj dvorani zagrebačke Produkcije kulture Aplauz pod vodstvom stand-up komičara i filmoljupca Gorana Vugrineca Goca održan novi Veliki filmski kviz i nakon gotovo dva i pol sata žestokog intelektualnog nadmetanja pobijedila je izvrsna ekipa pod imenom Sir ove strasti, zabilježivši drugu pobjedu zaredom. Posebno je ovo vrijedan trijumf ako se uzme u obzir da je ostvaren ispred nosa iznimno raspoloženih suparnika poput Alvina i vjeverica, A Band Apart, Glumca Pacina i drugih. Odlučivalo je svega nekoliko bodova, a dobro raspoloženi pobjednici sve svoje nagrade velikodušno su dodijelili posljednjeplasiranoj ekipi, veselom društvancu koje se skriva iza odličnog imena Troy and Abed in the Evening.

U dvorani u Zvonimirovoj okupilo se 120 natjecatelja. Pivo se točilo, grlo se močilo (da se ne bi osušilo), a da bi želudac sudionika i poslije kviza ostao okrijepljen pobrinuli su se, uz Continental Film, naši glavni sponzori – Badel i Zagrebačka pivovara.

FAK-ovci se zahvaljuju svim sudionicima na još jednoj lijepoj zajedničkoj večeri i mole sve zainteresirane da se brže prijavljuju kako ubuduće ne bi ostajali bez sjedećih mjesta. Sljedeći kviz trebao bi biti održan u drugoj polovici svibnja. Stay tuned za više informacija.

Galerija fotografija:

14. Veliki filmski kviz omogućili su:

continental_logo

Medijski pokrivaju:

 

moj_tv

LogoMetroPortal

monitor

serijala_2

kulturpunkt_logo

StudentskiHR_2

logo3

alfa-logo1

Leave a Reply

Your email address will not be published.