Veliki filmski kviz iduće subote u Aplauzu

Piše: Sven Mikulec

black swan

Prije mjesec dana na jednom od najdražih nam kvizova proslavili smo 5. rođendan našeg portala, a sad je vrijeme za nove pobjede. Znamo da malo u zadnji čas javljamo, ali najbolje su stvari često potpuno neočekivane! Iduću subotu, 7. studenog, s početkom u 19 sati, u Produkciji kulture Aplauz (Zvonimirova 63) održat ćemo novi Veliki filmski kviz. Pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca Goca, napaljeni glađu za znanjem i zagrijani finom medicom, družit ćemo se u lovu na zabavu i vrijedne nagrade koje su za najuspješnije natjecatelje pripremili naši dragi sponzori Cineplexx, Giftonaut, HBO, MekPer’s, Zmajska pivovara, Blitz i Cinestar.

Struktura kviza neće se previše razlikovati od prethodnih, uz obaveznu (i prigodnu) novu horor-kategoriju pod naslovom Kad jaganjci utihnu. Osim ove privremene novotarije, tu su dobro vam poznati Čovjek koji je previše znao (opće znanje), Sofijin izbor (publika bira od ponuđenih kategorija), Memento (asocijacije), Izgubljeni u prijevodu (multimedijalni miks tri filma u jednom), Krik i bijes (spojeni dijalozi iz dvaju različitih filmova) i Točno u podne (veliki finalni obračun najboljih ekipa).

Ulaznica i dalje košta simboličnih 15 kuna po natjecatelju, ekipe se i dalje sastoje od minimalno 2 i maksimalno 4 člana, a i broj mjesta u dvorani jednako je ograničen kao i uvijek, tako da vas molimo da se što prije prijavite da rezervirate stol za svoju ekipu. Prijave primamo na mail info@fak.hr (“prijava za kviz” u naslov, ime ekipe u sadržaj maila) ili putem ovog obrasca. Vidimo se u subotu na još jednom Velikom filmskom kvizu!

Sponzori:

logo cineplexx

giftonaut_logo_www

mekpers

zmajska

HBO-Black

cinestarblitz

Medijski pokrovitelji:

Leave a Reply

Your email address will not be published.