Veliki filmski kviz gostuje na rođendanu Dokukina KIC

Piše: Sven Mikulec

0

Velika nam je čast objaviti da ćemo ovaj četvrtak, 18. lipnja, svojim Velikim filmskim kvizom pomoći Dokukinu KIC da obilježi svoj šesti rođendan.

Dva dana prije Velikog filmskog kviza u Produkciji kulture Aplauz (Zvonimirova 63), jedan ćemo slavljenički kviz, dakle, održati i u Preradovićevoj 5. Sve zainteresirane natjecatelje molimo da nam se što prije jave na mejl info@fak.hr. Za sudjelovanje u ovom posebnom izdanju kviza vrijede sva pravila koja su i inače na snazi – u jednoj ekipi mogu igrati minimalno 2, maksimalno 4 osobe. Važno je naglasiti da je cijena ulaznice ovaj put, zbog svečane prilike, 6 kuna po natjecatelju. Kviz će, dakako, voditi naš stari suradnik Goran Vugrinec Goc, a natjecanje će početi u 21.30 sati.

Sve ljubitelje FAK-ovih kvizova pozivamo da svojim dolaskom uveličaju proslavu rođendana Dokukina KIC, bastiona dokumentarnog filma u Zagrebu!

*Napomena: U Dokukino KIC ne stane ni približno toliko ekipa koliko inače trpamo u Produkciju kulture Aplauz. Što znači da je broj mjesta izrazito ograničen. Požurite s prijavama!

Leave a Reply

Your email address will not be published.