Veliki filmski kviz 20. lipnja ponovno u Produkciji kulture Aplauz

Piše: Sven Mikulec

ellen 3

VAŽNO!!!

Zbog izvenrednih okolnosti pomiče se termin 16. Velikog filmskog kviza sa 13.06. za tjedan dana kasnije te će se održati 20.06. u 21.30h.

Ispričavamo se na neugodnostima i zahvaljujemo na razumijevanju!

Uredništvo FAK-a

U subotu, 20. lipnja, po 16. će se put u Zagrebu održati Veliki filmski kviz u organizaciji našega portala. U Produkciji kulture Aplauz u Zvonimirovoj 63 dočekat ćemo vas u 21.30 sati s bezbroj odličnih pitanja, mozgalica i izvrsnim pićima na akcijskim cijenama koja će nam pomoći da večer bude vesela, zabavna i da proleti u odličnoj atmosferi.

Naša vjerna publika već je dobro upoznata s izazovima koji očekuju natjecatelje na kvizu. U kategoriji Čovjek koji je previše znao susrest ćete se s pitanjima općeg znanja iz svih područja filmsko-televizijske umjetnosti i biznisa. Sofijin izbor ponovno će ponuditi pet kategorija od kojih će publika sama birati na koji set tematskih pitanja želi odgovarati. Pisma s Iwo Jime donijet će nam troje novih filmskih junaka čije ćete identitete morati otkriti na temelju njihovih izmišljenih osobnih pisama, a I See Dead PeopleYou Talkin’ To Me?Ko to tamo peva natjerat će vas da pogodite ime filma na temelju fotografija, razgovora i pjesama iz samih filmova. Nakon Pogodi tko dolazi na večeru, kratke igre u kojoj će vam biti ponuđeni hintovi koji vam pomažu da pronađete misterioznu osobu iz filmskog svijeta, na redu je veliko finale pod nazivom Točno u podne, u kojem će dvije najbolje plasirane ekipe snage odmjeriti u seriji brzopoteznih pitanja na pozornici.

Veliki filmski kviz dosad smo 16 puta organizirali u Zagrebu, uz jedno iznimno ugodno gostovanje u Karlovcu, a da bi naše sveukupno 18. druženje prošlo što ugodnije pobrinuli su se brojni sramežljivi ali darežljivi sponzori sa svojim bogatim (i ponekad čak i prigodnim!) nagradama.

Sve vas pozivamo da nam se pridružite u subotu. Svaka ekipa smije imati maksimalno 4, minimalno 2 člana, ulaz se naplaćuje 15 kuna po natjecatelju, a cijela igra proći će uz ugodan glas dobro nam znanog voditelja i stand-up virtuoza Gorana Vugrineca Goca. Sve zainteresirane molimo da nam se što prije jave s imenom svoje ekipe putem obrasca na službenoj stranici kviza ovdje ili na mail info@fak.hr, s oznakom “prijava za kviz” u naslovu maila.  Požurite, jer mjesta su ograničena! Vidimo se u subotu u Zvonimirovoj.

Sponzori:

zmajskablitzcinestar

Medijski pokrovitelji:

moj_tv3

LogoMetroPortal

monitor

serijala-logo2

kulturpunkt_logo

StudentskiHR_2

Logo-Ziher

Leave a Reply

Your email address will not be published.