Predbožićna KOZa ove nedjelje u Aplauzu!

Piše: Sven Mikulec

predbožićna KOZa

Drage kvizoljupce i KOZofile među našim čitateljima možda će zanimati informacija da ćemo novu, petu po redu KOZu (kviz općeg znanja) održati u nedjelju, 20. prosinca, na istom mjestu kao i dosad, u prostoru Produkcije kulture Aplauz u zagrebačkoj Zvonimirovoj 63. Kviz će početi u 19 sati, a zbog ograničenog broja mjesta sve zainteresirane molimo da nam se što prije jave na mail koza.kvizovi@gmail.com ili SMS-om na broj mobitela 091 1179 329. [Važno je da nam u svojim prijavama navedete ime ekipe i broj članova.] Svaka ekipa može imati minimalno dva i maksimalno četiri člana.

Prebožićnu jubilarnu KOZu, kao i uvijek, vodit će naš prijatelj i stand-up velemajstor Goran Vugrinec Goc, a nagrade za najuspješnije omogućili su Giftonaut, MekPer’s, Zmajska pivovara, Milky WheyContinental Film. Ulaznica će ovaj put koštati 20 kuna, ali zato smo se pobrinuli da večer bude zbilja nezaboravna. Uz standardan repertoar naše KOZe (kategorije Opći kaos, Multimedijalna kaljuža, Asocijacije i Sofijin izbor), na ovom posebnom predbožićnom kvizu održat ćemo i Veliku božićnu lutriju s više od pedeset nagrada za posjetitelje! Ideja nam je bila da što veći broj posjetitelja KOZe kući pođe s vrijednim nagradama, a u susret su nam rado izašli naši dragi sponzori MekPer’s, Blitz, Cinestar, Dokukino KIC, VBZ, Ljevak, Majčice Moja, Pickbox, a i mi FAK-ovci dali smo svoj doprinos ionako bogatom nagradnom fondu. Svakog posjetitelja KOZe na ulazu će dočekati srećka, a sudeći po tome što se svaki dan povećava broj sponzora lutrije, ispada da će svaki drugi listić biti dobitan!

Ne možemo naglasiti dovoljno – broj mjesta u dvorani stvarno je ograničen, prijavite se što prije (najpametnije odmah!) jer je zadnji put u roku od 24 sata ponestalo mjesta. Veselimo se novom kvizaškom druženju, vidimo se u nedjelju u 19 sati!

 

Sponzori:

giftonaut_logo_www

mekpers

zmajska

HBO-Black

Logo-+-natpis

cinestarblitz

Medijski pokrovitelji:

 

LogoMetroPortal

monitor

StudentskiHR_2

Logo-Ziher

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.