Oproštajna KOZa u Aplauzu

Piše: Sven Mikulec

0

Dragi čitatelji, KOZoljupci i ostali kvizomani,

u nedjelju, 21. veljače, s početkom u 19 sati, u prostoru Produkcije kulture Aplauz u zagrebačkoj Zvonimirovoj 63 održat ćemo sedmu po redu KOZu, kviz općeg znanja. Kviz će biti jednako veseo kao i uvijek, ali, nažalost, prigoda će ipak biti nešto tužnija. Naime, ovom ćemo se KOZom na najmanje pola godine oprostiti od voljenog nam Aplauza. Sve vas pozivamo da svojim prisustvom uljepšate ovaj svečani događaj i vlasnicima Aplauza pokažete koliko će im KOZa nedostajati u mjesecima koji dolaze. :)

Kviz će ponovno voditi neuništivi Goran Vugrinec Goc, a dinamična provjera znanja sastojat će se od dobro nam znanih kategorija. Opći kaos donosi novih 20 raznovrsnih pitanja iz svih mogućih područja znanja, Sofijin izbor ponudit će vam osam tema, od kojih će sretnici iz publike imati priliku izabrati njih četiri, Multimedijalna kaljuža zahtijevat će od vas prepoznavanje slike, zvuka i titlova, dok ćete u Asocijacijama na temelju naših kriptičnih hintova morati prepoznati dvije slavne osobe. Točno u podne po tradiciji je rezervirano za dvije najuspješnije ekipe, koje će odmjeravanjem snaga na pozornici u seriji brzopoteznih pitanja otkriti tko kući nosi titulu pobjednika oproštajne KOZe.

1

Bogati nagradni fond omogućili su nam naši divni sponzori Giftonaut, MekPer’s, California Burrito, Blitz, Cinestar, Milky Whey, Menart i FAK. U ekipama se može natjecati minimalno dvoje i maksimalno četvero natjecatelja, ulaznice naplaćujemo 20 kuna po natjecatelju, a zbog ograničenog broja mjesta apeliramo da što prije prijavite svoje ekipe:

  1. prijavom na e-mail koza@fak.hr (u naslov maila stavite “prijava za kviz”, u sadržaj poruke stavite ime ekipe i broj članova)
  2. online prijavnicom
  3. SMS porukom na broj 091 1179 329 (u sadržaj poruke stavite “prijava za kviz: ime ekipe, broj članova”)

Vidimo se u nedjelju, ekipa!

 

Sponzori:

giftonaut_logo_www

mekpers

logotip-za-bijelu-podlogu

HBO-Black

california-burrito

Logo-+-natpis

cinestarblitz

Medijski pokrovitelji:

 

LogoMetroPortal

logo-650x250

monitor

StudentskiHR_2

Logo-Ziher

Leave a Reply

Your email address will not be published.