Kvizoljupci, jeste li spremni? Stiže 14. Veliki filmski kviz

Piše: Sven Mikulec

1

U subotu, 18. travnja, u prostoru Produkcije kulture Aplauz (Ulica kralja Zvonimira 63) održat će se 14. po redu Veliki filmski kviz!

Kviz će početi u 20:00 sati. Sve zainteresirane ekipe molimo da nam se, zbog ograničenog broja mjesta, jave što prije na e-mail info@fak.hr ili putem obrasca. U naslov poruke stavite ime ekipe, a u sklopu maila navedite i broj članova. Maksimalan broj članova unutar ekipe je 4, a upad se plaća 15 kuna po osobi.

Ovaj smo put za vas pripremili hrpu kvalitetnih pitanja i najraznovrsnijih mogućih područja filmske umjetnosti, uz jedno ili dva iznenađenja na putu do pobjede. Natjecatelje očekuju standardne kategorije – Čovjek koji je previše znao (filmovi)Čovjek koji je previše znao (serije)Pogodi tko dolazi na večeruI See Dead PeopleKo to tamo peva, You Talkin’ to Me?Pisma s Iwo JimeTočno u podne – a druženje ćemo obogatiti i jednom dobrom, starom fimskom lutrijom. Dodatne bodove ekipe će moći zaraditi i rješavanjem QR-zagonetke, putem istraživanja kodova koje ćemo postaviti u predvorju ispred natjecateljske dvorane.

Isto tako, posebno za ovu priliku u dogovoru sa šankom pripremili smo filmske alkoholne specijalitete po akcijskim cijenama, kako bi večer prošla u izmaglici, a šale našeg voditelja Gorana Vugrineca Goca bile još uspješnije!

Sve informacije o kvizu možete potražiti na službenoj stranici događaja, a stojimo vam i na raspolaganju za sva pitanja i na mailu na koji nam se prijavljujete. Vidimo se 18. na najboljem filmskom kvizu u Hrvata!

14. Veliki filmski kviz omogućili su:

continental_logo

Medijski pokrivaju:

 

moj_tv

LogoMetroPortal

monitor

serijala_2

kulturpunkt_logo

StudentskiHR_2

logo3

alfa-logo1

6

Jedan komentar za “Kvizoljupci, jeste li spremni? Stiže 14. Veliki filmski kviz

Leave a Reply

Your email address will not be published.