Izvještaj s proslave: Rođendansko izdanje Velikog filmskog kviza

Piše: Sven Mikulec

kviz 1

U subotu, 10. listopada, jednim posebnim Velikim filmskim kvizom proslavili smo 5. rođendan naše web-stranice FAK.hr. U rekordno popunjenoj dvorani Produkcije kulture Aplauz, u društvu 33 simpatične ekipe, pod vodstvom zbog sestrine svadbe iscrpljenog ali standardno duhovitog Gorana Vugrineca Goca i počašćeni našim počasnim gostima Moranom Zibar i Igorom Mirkovićem, održali smo još jedan kviz, ali jedan od onih koje ćemo itekako pamtiti.

kviz 2

Nakon dva sata velike borbe, u revolveraškom finalu ekipa Nemoćna gomilica spašava vojnika Jarana uspjela je svladati tek za nijansu slabije ekipe Izgubljeni u Prijedoru i Lonestar, a u izjednačenom natjecanju tek je nekoliko bodova dijelilo finaliste i još 5-6 ekipa koje su im disale za vratom. Zahvaljujući nikad brojnijim sponzorima – veliko hvala Giftonautu, MekPer’suHBO-u, Blitzu, Cinestaru, Zmajskoj pivovari, California Burritu, Continental Filmu i Motovun Film Festivalu – dobar dio brojne publike kući se zaputio s uspomenom na ovo kvizaško druženje, a kako bi se pauze činile nevjerojatno kratkima pobrinuli su se odlični momci iz benda Rana Esculenta, koji su nas svojom svirkom ostali zabavljati i nakon završetka kviza.

kviz 6

FAK-ov rođendan nismo mogli ljepše proslaviti, tako da hvala svima što ste nas podržali, nadamo se da vam je bilo makar približno zabavno kao nama i sve vas pozivamo da nam se pridružite na Velikom filmskom kvizu u studenom, kad ćemo dostojno proslaviti pet godina i mjesec dana portala!

Leave a Reply

Your email address will not be published.