FAK OGLAS

Piše: Hrvoje Hučić

Imate talent za pisanje, a ne znate kamo s njim? Vješti ste s kamerom u ruci, a ni montiranje vam nije strano? Uvijek ste željeli biti novinar, a niste dobili pravu priliku?

Novopokrenuti filmski portal, FAK-tvojfilm.net, otvara vam širom svoja vrata!

Traženi su:

1) Recenzenti – Ako volite filmove i sposobni ste sastaviti pismenu, argumentiranu i zabavnu preporuku, ovo je prilika koju ne biste smjeli propustiti. Usmjerite svoj talent u nešto konstruktivno i upoznajte svijet s vašim viđenjem filmova.

2) Novinar – Prirodno znatiželjni, brzi na jeziku, snalažljivi pred objektivom… Ako smo upravo opisali vas, onda ste baš oni koje tražimo. Snimajte reportaže s cijenjenih filmskih priredbi, intervjuirajte slavne glumce i redatelje, živite život pravog holivudskog reportera… samo siromašniji.

3) Montažer – Ukoliko ste vješti sa snimanjem i montažom, a programe poput Premiere-a ili raznoraznih video editora imate u malom prstu, dobro ste došli u naš tehnički tim, gdje će vaše kvalitete biti od velike koristi.

4) svi drugi zainteresirani surađivati s nama i pomoći nam podići najzabavniji filmski portal na hrvatskom webu!!

Važno je napomenuti da se suradnja odvija na dobrovoljnoj bazi – mi smo studenti i nismo u mogućnosti plaćati profesionalce. Računamo na vaš entuzijazam, ljubav prema filmu i želju za dokazivanjem!

Jedan komentar za “FAK OGLAS

  • Matea Rebrović says:

    tu sam,tu sam 😀
    bavim se montažom u Sony Vegasu,pa ako je to što god od koristi,kontaktirajte 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.